Ağrı Valisi Dr. Osman Varol’un başkanlığında, koruyucu ve destekleyici tedbirlerin yerine getirilebilmesi amacıyla kurulan Çocuk Koruma Kanunu İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Ağrı Valisi Dr. Varol’un başkanlığındaki toplantıya, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Faruk Kaya, Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, İlçe Kaymakamları ve İl Protokol Üyeleri katıldı.
Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Ağrı genelinde çocuk koruma alanında hizmetlerin yürütülmesinin izlenmesi, koruyucu ve önleyici tedbirin uygulanmasında yaşanan sorunların tespiti ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin uygulamaya konulmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Çocuklar konusunda çalışan tüm kurumların görevlerini hassasiyetle yerine getirdiğine olan inancını vurgulayan Ağrı Valisi, tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.